Fotografia, Audiovisual

Lucía Lorente

Lucía Lorente

Em dic Lucía Lorente i soc una estudiant de l’Instiut IES Camps Blancs.

La peça audiovisual que presento és la part pràctica del meu Treball de Recerca, que es basa en la representació de l’adolescència a través de l’art.

La cançó, titulada “Parental Advisory”, la vaig escriure el 2018, quan sense raó aparent em sentia buida i una mica perduda. Més endavant, remenant idees per al TR amb el meu tiet, vam arribar a la conclusió que aquesta seria la millor opció, i gràcies a en Toni, un amic, vam poder crear la melodia a piano i gravar la veu.

Un cop acabada, era moment de donar vida a aquests sentiments, i de portar-los a la representació visual, que no hagués estat possible sense l’ajuda d’amigues i familiars.

En aquest treball es mostren emocions que potser altres joves han sentit i amb les quals es poden sentir identificats d’una manera o una altra.

El meu trajecte amb l’edició i gravació de vídeo va començar allà pel 2015, quan em vaig crear un canal de YouTube sota el nom d’SpiritV8. Durant uns anys, vaig pujar vídeos de viatges, jocs i reptes amb amics. No obstant això, a causa dels estudis i falta de motivació vaig deixar de pujar contingut fa un any aproximadament.

Actualment estic interessada i centrada en la fotografia, producció musical, edició i cinematografia en general.

En el meu compte de fotografia (@lucyphy), pujo imatges diverses i de vegades acompanyades per sons envoltants, normalment creats per mi. En definitiva, tot el que sigui crear i experimentar m’encanta, i ho faig per pura passió i gaudi.

Amb els meus treballs busco plantejar-me reptes i esprémer al màxim les meves capacitats, com també inspirar a aquells i aquelles que vegin més enllà d’una imatge.

Comparteix